EasyFit Smedsby får ny ägare

Företaget som ansvarar för EasyFit Smedsby har fått ny ägare. Gymverksamhetens tidigare ägare, Susanne Hjorth, har sålt sin verksamhet till företagarna vid OP-arenan. Kuntokeskus Korsholm Oy är i fortsättningen ansvariga för gymmet. 

Susanne Hjorths hälsning:  Jag vill tacka er alla härliga kunder för de gångna åren. Denna höst fick jag bröstcancerdiagnos och fokuserar nu på min vård. Jag hoppas på att bli frisk och att i något skede kunna återvända till gymträningsbranchen i någon form. Hjärtlig tack för ert stöd! Jag vill önska de nya ägarna lycka till och god framgång med gymmet! 

För kunderna kommer verksamheten att fortsätta utan avbrott och med så få förändringar som möjligt. De nya företagarna vill ge kunderna ännu bättre möjligheter till att ta del av hela OP-Arenans utrymmen och tjänster. Trots ägarbytet kommer den bekanta personalen att fortsätta och deras arbetsuppgifter förblir i det närmaste oförändrade. Linda Backlund är ansvarig för gymmet och tillsammans med Linda samarbetar OP-Arenans huvudansvariga Jukka Sumuvuori. 

Vi önskar alla välkommen att använda OP-Arenans tjänster och vi vill belöna trogna gymkunder med ett gratis badmintonpass! Träningspasset kan man boka via OP-Arenas kundtjänst.

Enligt uppdrag av OP-Arenan, Jukka Sumuvuori


Personal
Linda Backlund ansvarar vid OP-Arenan för gym- och PT-verksamheten samt gruppträningen. I kundtjänsten fortsätter Amanda Hjorth som tidigare. Jukka Sumuvuori är platsansvarig för hela OP-Arenan.

Bolaget bakom gymverksamheten är Kuntokeskus Korsholm Oy. Företaget ägs av Aki Lindroos, Tomi Väänänen och Mika Saastamoinen.