Sulkapallo

Sulkapallon pelaajille Op-Arenalta löytyy seitsemän sulkapallokenttää laadukkaine sosiaali- ja peseytymistiloineen. Tilojen siisteys ja puhtaus ovat meille tärkeitä asioita.

Sulkapallokentistä kolmella voi pelata sekä nelinpeliä että kaksinpeliä. Lopuilla neljällä kentällä on vain kaksinpelirajat. Kentillä 1,4 ja 7 onnistuu molemmat pelimuodot ja kentät 2, 3, 5 ja 6 on tarkoitettu kaksinpeliin.

Sulkapallovuorot ovat käytössä maanantaista perjantaihin kello 15.30 – 22.00 sekä viikonloppuisin klo 12.00 – 21.00 (poikkeukset mahdollisia).

Varaa vuoro!

Voit toki varata vuoron myös soittamalla numeroon 050 599 9399.

Sulkapalloon on tarjolla myös muita etuja (mm.sarjakortit).
Kysy rohkeasti lisää!

Sulkapallon varausehdot

Liikuntakeskus OP-Arenalle voit varata myös sulkapallon irtovuorot TUNNIN mittaiseksi .

Liikuntakeskus OP-Arena vahvistaa varauksen sähköpostitse.

Varaus on sitovasti varmistettu sen jälkeen, kun OP-Arena on vahvistanut varauksen ja havainnut, että vahvistus on onnistuneesti toimitettu asiakkaalle.

Vuorovaraus on sitova ja asiakas vastaa käyttämättä jätetystä vuorosta. OP-Arenalla on oikeus periä vuoron koko hinta asiakkaalta, mikäli hän ei käytä vuoroaan varauksesta huolimatta.

Asiakkaalla on oikeus varata vuoro vain itselleen. Vuorovarausten väärinkäytöksiä voidaan pitää ilkivallantekona.

Vuorovarauksen voi tehdä rajatulle ajanjaksolle. Mikäli varauskalenteria ei ole aktivoitu halutulle päivälle, voi asiakas varata vuoron tälle ajankohdalle puhelimella 050 599 9399 tai sähköpostitse myynti@op-arena.fi.

Vakiovuoron varaaminen (sekä muiden Liikuntakeskus OP-Arenan tilojen varaaminen) onnistuu sekä puhelimella että sähköpostitse. Voit tehdä myös Online-varauksen suoraan täältä.

Varaukset

p. 050 599 9399
myynti@op-arena.fi
» Online Varaus

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 050 599 9399
Matildantie 2
65610 Mustasaari


© 2019 OP-Arena.
"No pain, no gain."